• Wellness – Selfness

    Nyitvatartás: csütörtök 14:00-20:00, péntek-szombat-vasárnap 08:00-20:00


A test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtése

 

A selfness az egészséges életmódra törekvők számára egy olyan továbbfejlődést jelent, melynek eredményeként megszületik a kiegyensúlyozott, magát és döntéseit felelősen vállaló, önmagával és környezetével szemben igényes és harmóniában élő személyiség.

A selfness egyfajta életvezetési választás: a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére, illetve a saját magunkkal, belső énünkkel való kapcsolat kialakítására irányul. Ami a módszereket illeti, a nyitott egyének elsősorban az önismeretet és személyiségfejlődést elősegítő, az énkép megerősítését szolgáló tréningek, terápiák alkalmazásával juthatnak el a belső harmónia és ez által egy egészségesebb, boldogabb lét állapotába.

A selfness hatékonyságának titka, hogy egy élethosszig tartó harmonikus, optimista és pozitív életfelfogás kialakítására késztet bennünket. Ennek eléréséhez eleinte komoly erőfeszítésre van szükség, ami idővel egyre könnyebbé, végül pedig életformává válik. Ehhez biztosítja az alapokat szállodánk wellness területe, infraszaunákkal, száraz sószobával, finn-szaunával, jakuzzival és merülő medencével.

Nyitvatartás: csütörtök 14:00-20:00, péntek-szombat-vasárnap 08:00-20:00