• Szép kártya elfogadás

    Szállodánkban valamennyi Szép kártyát elfogadjuk!


Felhasználhatók:

Szobafoglalás esetén: szálláshely a lszámla társítva esetleg, vendéglátás illetve szabadidő alszámlán található egyenlegekkel

Kizárólag az étterem szolgáltatás igénybevétel esetén: vendéglátás alszámla

Kizárólag a wellness, sporteszköz kölcsönzés, programszervezés igénybevétel esetén: szabadidő alszámla

Az idegenforgalmi adó összege, valamint a közvetített szolgáltatások pl. virág, masszázs nem fizethető SZÉP Kártyával!

SZÉP Kártyát csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha a SZÉP Kártya tulajdonosa is a szálloda vendége.

Pár további információ a SZÉP Kártyáról: SZÉP Kártya névre szóló, bankkártya elven működő elektronikus utalványkártya, amelynek segítségével a munkavállalók egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat. SZÉP Kártyán levő három alszámla a fizethető szolgáltatásokban különbözik. A szálláshely alszámlát belföldi szálláshelyre, utazásszervezési (előre összeállított utazási csomagok) szolgáltatásra, gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen elérhető bármely szolgáltatásra vehetik igénybe.

A vendéglátás alszámlát étkezésre (éttermi és mozgó valamint egyéb vendéglátásra, például házhozszállítás, közétkeztetés), gyógyfürdő- és strandbelépőre, szálláshely-szolgáltatásra. A szabadidő alszámlát pedig többek között egészségügyi szolgáltatásokra, kulturális programokra, állatkerti és vidámparki belépőre, sport, szabadidős és wellness szolgáltatásokra, sportrendezvények részvételi díjára fürdők és élményparkok igénybevételére, szabadidős és sporteszközök kölcsönzésére, belvízi sétahajózásra, idegenvezetésre és szálláshely-szolgáltatásra használhatja fel.